Melánia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Melánia névnek vagy hogy mikor van a Melánia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Melánia névnap 2024-ben?

Melánia: Január 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Melánia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Melánia eredete, jelentése

A görög eredetű Melasz névnek a női párja. Jelentése fekete, sötét-vizű, melasz.

Melánia név elemzése

Életfeladata, hogy megtalálja lelki egyensúlyát. A szenvedélyek vihetik el feladatától. Választania kell, hogy az érzelmi kiteljesedést, vagy a vágyak útját járja-e. A sors a csábításokon keresztül térítheti el a feladatától. Minden helyzetben a lelkiséget keresi, miközben nem ismeri fel, hogy ezt csak belül élheti át. Mindig olyan társat választ, aki irányítani és korlátozni szeretné. Igazán itt dől el, melyik irányba megy. A család és az otthon lehet számára a kiteljesedés iránya. Ezt az érzelmek befolyásolhatják. Azonban sokszor csábítóbb a hivatás és a munka. Ebben vezető és sikeres lehet. Ez akadályozhatja az érzelmi életét. Ilyenkor azt érezheti, partnerei nem elég határozottak és megbízhatóak, ezért nem tud tartós kapcsolatot kialakítani. A veszélyes számára az elmagányosodás lehet.

Melánia becenevei

Melánia: Mella, Melus, Meluska

Melánia rokon nevei

Melánia: Melani

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: