Melitta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Melitta névnek vagy hogy mikor van a Melitta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Melitta névnap 2024-ben?

Melitta: Szeptember 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Melitta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 21 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Melitta eredete, jelentése

Görög eredetű női név. Jelentése méh, szorgalmas.

Melitta név elemzése

Feladata lesz a célok elérése és megvalósítása. Csak az elkötelezettséget ismeri, ezért hatalmas energiával megy előre. Nem lehet sem akadályozni, sem eltéríteni céljaitól. Mindig lehet rá számítani, de csak a saját elvei alapján. Szenvedélyesen veti bele magát a munkába. Hajlamos a hivatás felé fordulni, ennek gyakran a család issza meg a levét. Keresi a kihívásokat, képes új gyökeret ereszteni, más országban, városban élni, mint ahol született. Párkapcsolatában irányítani szeretne, ezért sokszor gyengébb társat keres. Érzelmileg nem akar elköteleződni, ezért inkább racionálisan választja meg párját. A veszteségtől való félelem miatt állandóan védekezik, és így nem mer nagy dolgokba kezdeni.

Melitta becenevei

Melitta: Nincs beceneve.

Melitta rokon nevei

Melitta: Melissza

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: