Mercédesz névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Mercédesz névnek vagy hogy mikor van a Mercédesz névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Mercédesz névnap 2024-ben?

Mercédesz: Szeptember 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Mercédesz névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 81 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Mercédesz eredete, jelentése

Spanyol eredetű, a Mercedes női név magyar változata. A Mária egyik jelzőjéből vált női névvé. Jelentése fogolykiváltó Szűz-Mária.

Mercédesz név elemzése

Folyamatosan jelen van életében a bizonyítási vágy. Feladata lesz eldönteni, melyik szerepet választja. Az egyikben “Mindig nekem van igazam” – ez a meghatározó tulajdonság az életében. Ebben az esetben önmaga lehet, sikeresen halad előre. Viszont az ára, hogy könnyen egyedül maradhat. Nem hagyja kibillenteni magát az elhatározásaiból, terv szerint halad előre. Képes az érzelmeit háttérbe szorítani, ha érdekei ezt diktálják. Ez ütközési pont lehet a kapcsolataiban. A másik lehetőség, hogy az erejét és adottságait arra használja, hogy mások érdekében kiálljon és szót emeljen. Ezért hivatásában egyféle érdekvédőként kell megjelennie. Ehhez nagyon jó kommunikációs képességeket kapott. Meggyőzően és hitelesen tud érvelni. Ebben már benne van a lehetősége egy biztos párkapcsolatnak, azonban meg kell tanulnia alkalmazkodni. Problémái az önfejűséggel és a makacssággal adódnak.

Mercédesz becenevei

Mercédesz: Nincs beceneve.

Mercédesz rokon nevei

Mercédesz: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: