Noémi névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Noémi névnek vagy hogy mikor van a Noémi névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Noémi névnap 2024-ben?

Noémi: Április 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Noémi névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 233 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Noémi eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai nőinév. Jelentése gyönyörűségem.

Noémi név elemzése

Feladata megtanulni, hogy miként élje meg nőiességét és az anyaságát. Választania kell a vágyai megélése és a család és párkapcsolat között. Fontos számára az otthon harmoniája Mindent megtesz a családért , de nehezen viseli el, ha ez kötelességeket hoz. Ő biztos nem lesz a család "rabja", miközben egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá. Másrészt nagyon erősek a vágyai, és úgy érzi, ezt csak függetlenül élheti meg. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Mindig éreznie kell, hogy szeretik és elfogadják. Erősek az intuíciós képességei, érdemes hallgatni a megérzéseire. Nehézségeket az érzelmi elfojtások és a nőiessége okozhatnak neki. Problémákat az önelfogadás és az önbizalom jelenthet.

Noémi becenevei

Noémi: Mimi, Mimike, Noji, Nojka, Nomi, Nomika, Noncsi, Noni, Nonika

Noémi rokon nevei

Noémi: Émi, Mimi, Naómi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: