Olimpia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olimpia névnek vagy hogy mikor van az Olimpia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Olimpia névnap 2024-ben?

Olimpia: December 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Olimpia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Olimpia eredete, jelentése

A görög Olümpias névből származik, annak latinos változata. Jelentése Olümposz hegyéről való, mennyei, isteni.

Olimpia név elemzése

Feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt a család és a vágyai között. Sorsát a másokkal együtt elért sikerek és eredmények fogják befolyásolni. Az emberek hisznek benne, ő mindent meg tud oldani. Személyisége határozott és szenvedélyes. Teljes hittel és erővel áll neki mindennek, így nem képes veszíteni. Hivatásában is az önállóan végzett munka a megfelelő. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Képtelen alárendelődni, gyakran önfejű és makacs. Csak az elkötelezettséget ismeri. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Ez lesz a párkapcsolatában is alapvető probléma. Csak olyan társat fogad el, akire felnéz, akinek képes tudatosan alárendelődni. Gyermekeiért mindent megtesz, de gyakran ütközhet az akaratérvényesítése miatt. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Olimpia becenevei

Olimpia: Nincs beceneve.

Olimpia rokon nevei

Olimpia: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: