Otília névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Otília névnek vagy hogy mikor van az Otília névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Otília névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Otília eredete, jelentése

Germán eredetű. Jelentése birtok, vagyon.

Otília név elemzése

Feladata megtanulni, hogy a biztonság nem függ az akaratunktól. Pedig mindig keményen küzd és harcol. Találkozni fog azzal, hogy bármit megkaphat, amihez nem kötődik, és mindent elveszíthet, amihez ragaszkodik. Életének sikerét mindig a célok teljesülése befolyásolhatja. Nem képes lemondani semmiről, ezért telve van a veszteségektől való félelemmel. Ennek talán egyik feloldása lehet a művészet. Nem fogad el semmilyen felsőbb utasítást, így nem is rendelődik alá, mert azt gyengeségnek tartja. Küzd minden nehézség és korlát ellen. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet, de túlságosan merev, így nem jó vezető. Olyan társ lehet a számára megfelelő, aki képes őt motiválni és biztonságot adni. Fontosak számára a szabályok, és ezeket mindig betartja. Meg kell tanulnia bízni az emberekben, mert másként magára marad.

Otília becenevei

Otília: Otika, Otil, Otilka, Otti, Ottika, Tili, Tilika

Otília rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: