Pálma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Pálma névnek vagy hogy mikor van a Pálma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Pálma névnap 2024-ben?

Pálma: Május 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Pálma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 22 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Pálma eredete, jelentése

Magyarországon újabb keletű névadás a pálmafa , ill . a dísznövény latin eredetű nevéből alkották. Olasz megfelelője vallási ihletésű név, azok a gyerekek kapták, akik virágvasárnap születtek, mert az ünnep neve olaszul Domenica delle Palme. Jelentése pálma növény.

Pálma név elemzése

Sorsfeladata mindenképpen a családhoz és az otthonhoz köti. Ebben találja meg célját és boldogságát. Választania kell, hogy mi legyen a célja. Az egyéni sikerek, vagy a család és otthon egysége. Az egyik esetben fontos az olyan párkapcsolat, ahol a társának alárendelődik és elfogadja a családot mint célt. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. Felelősséget kell vállalnia minden szaváért, tettéért és azért, amit képvisel. Mindent elérhet, ha azt valódi hittel teszi. A másik esetben az egzisztencián keresztül hatalmat kap, de nem szabad, hogy csalódjanak benne, hitelesnek kell lennie. Vezetni és irányítani fog, de ez nehezítheti az alkalmazkodóképességét. Keresi az érzelmi kapcsolatokat, mert ezen keresztül talál célt. Sokszor a családból hozott mintákat hárítja, ezért az ellenkezőjét akarja megélni. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Nehézségeket az érzelmi elfojtások és elszemélytelenedés okozhat neki.

Pálma becenevei

Pálma: Pálmuska

Pálma rokon nevei

Pálma: Palmira

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: