Ramóna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Ramóna névnek vagy hogy mikor van a Ramóna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ramóna névnap 2024-ben?

Ramóna: Január 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ramóna névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 48 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Ramóna eredete, jelentése

A Ramón férfinév női párja. Jelentése okos, védelmező.

Ramóna név elemzése

Életfeladata a családért, az emberekért való küzdelem. Választhat a vágyak és élvezetek, és a magánélet fontossága között. Feladata, hogy környezetének biztonságot és stabil hátteret adjon. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Emiatt az olyan pálya jó neki, ahol képes tenni, talán egy családi vállalkozás a legmegfelelőbb. Rendkívül fontos, hogy mennyire támogatja és segíti környezetét, vagy családját. Mindenkit irányítani akar, nehezen viseli el, ha ellentmondanak neki, pedig a gyermekeivel ezt kell majd átélnie. A férjének olyan célokat kell mutatnia, amit sajátjának tekint. Ha érzi, hogy párja érte él, akkor képes odaadó nővé válni. Mindent magának akar, de ezt nem teheti. Megjelenhet a gazdagság, a hatalom, de ez gyakran negatívan hat a személyiségére. Veszélye a könnyelműség és az önhittség.

Ramóna becenevei

Ramóna: Nincs beceneve.

Ramóna rokon nevei

Ramóna: Ramón

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: