Rebeka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rebeka névnek vagy hogy mikor van a Rebeka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rebeka névnap 2024-ben?

Rebeka: Szeptember 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rebeka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 155 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Rebeka eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. Jelentése megkötöző, megigéző, megbabonázó.

Rebeka név elemzése

Életfeladata, hogy megtalálja lelki egyensúlyát. Választania kell, hogy az érzelmi kiteljesedést, vagy a vágyak útját járja. Egész életében a szeretetért küzd, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. A sors csábításokat kínál, ezen keresztül térítheti el a feladatától. Minden helyzetben a lelkiséget keresi, miközben nem ismeri fel, hogy ezt csak belül élheti át. Mindig olyan társat választ, akit irányítani és korlátozni tud. Igazán itt dől el, melyik irányba megy. Fontos lesz számára a család és az otthon megteremtése, ez adhatja életében a stabilitást. Nagyon erősek a kötődései, szeretetével birtokolni akar, és emiatt felfokozottak a szenvedélyek, ez féltékenységet hozhat. Ilyenkor azt érezheti, partnere nem elég határozott és megbízható, ezért nehezen tud tartós kapcsolatot kialakítani. Hajlamos az élvezeteknek alárendelni céljait. A veszély számára az elmagányosodás lehet.

Rebeka becenevei

Rebeka: Rebci, Rebcsi, Rébék, Rebi, Rebike, Rebus, Rebuska, Réci

Rebeka rokon nevei

Rebeka: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: