Regina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Regina névnek vagy hogy mikor van a Regina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Regina névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 33 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Regina eredete, jelentése

Latin eredetű. Jelentése királynő, tanács.

Regina név elemzése

Feladata a magabiztosság és az önbizalom megtalálása. Ebben mindig csak magára számíthat. Nehezen tud alárendelődni, sokszor öntörvényű. Tanulni kell elfogadni a szülő, vagy partner irányítását. Ebben a hite segítheti, hiszen ha van önbizalma, akkor tudja, hogy mindenki neki segít. Ezért ebben már gyerekkorban segíteni kell. Csak olyan társ jöhet számításba, akire felnéz, és akit megbecsül. Érdemes keresni azokat a lehetőségeket, ahol együtt csinálnak valamit. Nemcsak az lehet jó, amit ő annak gondol. Érdemes művészetekkel kapcsolatos munkát, hobbit választania, ezen keresztül kiteljesedhet. Gyengesége lehet, hogy nem tudja megszervezni a hétköznapjait, hiányzik belőle a praktikusság és a racionalitás. Csapdája az önhittség és a nagyképűség lehet.

Regina becenevei

Regina: Gina, Ginácska, Regi, Regin, Regus, Reguska

Regina rokon nevei

Regina: Annaregina, Gina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: