Regina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Regina névnek vagy hogy mikor van a Regina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Regina névnap 2024-ben?

Regina: Szeptember 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Regina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 105 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Regina eredete, jelentése

Latin eredetű. Jelentése királynő, tanács.

Regina név elemzése

Feladata a magabiztosság és az önbizalom megtalálása. Ebben mindig csak magára számíthat. Nehezen tud alárendelődni, sokszor öntörvényű. Tanulni kell elfogadni a szülő, vagy partner irányítását. Ebben a hite segítheti, hiszen ha van önbizalma, akkor tudja, hogy mindenki neki segít. Ezért ebben már gyerekkorban segíteni kell. Csak olyan társ jöhet számításba, akire felnéz, és akit megbecsül. Érdemes keresni azokat a lehetőségeket, ahol együtt csinálnak valamit. Nemcsak az lehet jó, amit ő annak gondol. Érdemes művészetekkel kapcsolatos munkát, hobbit választania, ezen keresztül kiteljesedhet. Gyengesége lehet, hogy nem tudja megszervezni a hétköznapjait, hiányzik belőle a praktikusság és a racionalitás. Csapdája az önhittség és a nagyképűség lehet.

Regina becenevei

Regina: Gina, Ginácska, Regi, Regin, Regus, Reguska

Regina rokon nevei

Regina: Annaregina, Gina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: