Renáta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Renáta névnek vagy hogy mikor van a Renáta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Renáta névnap 2024-ben?

Renáta: Május 23, Október 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Renáta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 380 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Renáta eredete, jelentése

A Renátusz férfinév női párja. Jelentése újjászületett.

Renáta név elemzése

Feladata támogatni és segíteni az embereket. Minden helyzetben a célokat és az eredményeket figyeli. Azonban nem képes másként tenni, mint amivel egyetért, emiatt sokszor öntörvényűnek és erőszakosnak tűnik. Nem a gyenge nőt fogják látni! Nem fogad el semmilyen felsőbb utasítást, így nem is rendelődik alá. Csak az elkötelezettséget ismeri. Amit tesz, azt hittel teszi. Szívesen harcol másokért, ha ezért elismerést kap. Első a kötelesség, a munka, ez lesz élete és szenvedélye. Keményen dolgozik, pontos, mint a svájci óra, és megköveteli másoktól is. Vele csak egyenrangú társként lehet bánni. Mindig kell mellé egy erős ember, aki segít a célokat neki kijelölni. A párkapcsolatának is ilyennek kell lennie. Nem tud alárendelődni, ő nem lesz gyenge nő. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Társának hűséges, de akaratos párja lesz. Problémája, hogy sokszor megcsontosodott, merev, a magánéletében is a munkájáról beszél.

Renáta becenevei

Renáta: Renátka, Renci, Rencsi, Rencsike, Reni, Renike, Renus

Renáta rokon nevei

Renáta: Renátusz, Röné

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: