Sarolta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Sarolta névnek vagy hogy mikor van a Sarolta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Sarolta névnap 2024-ben?

Sarolta: Július 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Sarolta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 91 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Sarolta eredete, jelentése

A török Saroltu névből származik. A Sarolt alakváltozata. A francia párja a Charlotte és Charlot, ami a Károly -Charles- női párja. Jelentése fehér menyét.

Sarolta név elemzése

Feladata megtanulni, hogy mit jelent a siker. Ezt áldozatokat vállalva tudja csak elérni. “Kívül nő, tetteiben férfi”. Ezt az érzelmei diktálják. Mikor megjelennek az érzelmek, fanatikussá válhat. A legnagyobb tehetsége érzékenysége. Társában a lelki társat keresi. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar, ez mindig kérdésessé teszi a házasságát. Nehezen alkalmazkodik, csak az érzéseire hallgat. Önfeláldozóan küzd szeretteiért. Fontos számára a párjának, gyermekeinek az előrejutása, ennek érdekében küzd. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy érzi, hogy szeretetet és érzelmeket talál. Hatalmasat csalódhat, mikor családja veti a szemére, hogy uralkodik rajtuk. Rendkívül végletes, az egyik oldalon tele van hittel és szenvedéllyel, a másik esetben szinte megfagy körülötte a levegő. Emiatt talán a legnehezebb feladat számára az érzelmek kordában tartása. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. A sikertelenség emberkerülővé és önpusztítóvá teheti.

Sarolta becenevei

Sarolta: Saca, Saci, Sacika, Sari, Sarika, Sarolt

Sarolta rokon nevei

Sarolta: Sári, Sarolt

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: