Stella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Stella névnek vagy hogy mikor van a Stella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Stella névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 8 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.5.

Stella eredete, jelentése

A latin Stella névnek a németben és a magyarban s-sel ejtett változata. Jelentése csillag.

Stella név elemzése

Életfeladata, hogy megtalálja a karrier és a család közötti egyensúlyt. Választania kell, hogy melyik irányba indul, mert ha nem dönt, esetleg egyik sem sikerül. Ki kell jelölnie a céljait, azt biztosan eléri. Talán a családot könnyebb megvalósítania, hiszen itt az érzelmi stabilitást is megtalálja. Viszont a karrierben megélheti a sikert, amit az otthonban nehezebb elérni. Sokszor a vágyak jelennek meg célként. Ez viszont könnyen elviszi a hivatás felé. Azt hiszi, neki kell megteremteni a dolgokat, ezért nehezen tud lemondani. Hajlamos másokat elnyomni, sokszor uralkodik. Valószínűleg a párkapcsolatára is ez lesz jellemző. Nehezen fogad el alárendeltséget, mert úgy kevesebbnek érzi magát. Párjával mindig meg kell küzdenie az irányító szerepért. Nehézségeket a fanatizmusa jelenthet.

Stella becenevei

Stella: Nincs beceneve.

Stella rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: