Szabina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szabina névnek vagy hogy mikor van a Szabina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szabina névnap 2024-ben?

Szabina: Október 27
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szabina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 96 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Szabina eredete, jelentése

A Szabin férfinév női párja. Jelentése szabin nő.

Szabina név elemzése

Életfeladata az emberek közötti kapcsolatok létrehozása. Folyamatosan szüksége van a környezetének változásaira. Nagyon szenvedélyes, de nem következetes és nem kitartó típus. Viszont sokszor roppant makacs. Minden helyzetben vidáman és optimistán tud viselkedni, bár ez gyakran a felelőtlenségét mutatja. A nehézségek sem tudják megingatni, nem lehet elvenni a kedvét, valahogy mindent megold. Ez vonzza az embereket, ezért népszerű. Gyakran a hivatást helyezi előtérbe, Ezek emberi kapcsolatokkal lehetnek összefüggésben. Olyan párkapcsolatra van szüksége, amelyben felnézhet párjára és megbecsülheti azt. Széppé tudja varázsolni környezete napjait, ha érzi a szeretetet. Nem lehet semmire sem kényszeríteni, mert akkor bezáródik és változtat. Gyakran átlépi azokat a határokat, melyeket a környezete állít. Legnagyobb problémát a megbízhatatlansága okozhatja.

Szabina becenevei

Szabina: Szabcsi, Szabi, Szabin, Szabinka

Szabina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: