Szidónia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szidónia névnek vagy hogy mikor van a Szidónia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szidónia névnap 2024-ben?

Szidónia: Augusztus 23, November 14
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szidónia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 54 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Szidónia eredete, jelentése

Latin eredetű. Jelentése Szidón föníciai városból való nő.

Szidónia név elemzése

Feladata a környezetének támogatása. Az igazi kereskedő szimbóluma. Mindenkit ismer, mindenhol ott van. Nagyon könnyen teremt kapcsolatot, az emberek bíznak benne. Ha valaki valamit szeretne, hozzá fordul, ő mindent tud. Mindig lesz mellette valaki, akivel, vagy akin keresztül sikeressé válik. Hajlamos ígéreteket tenni, csak a biztos dolgokat vállalni, de sokszor felesleges dolgokba is belemenni. Tevékenységével mindenkit segít, ezért hálásak neki az emberek. Maximalizmusa önmaga és a környezete iránt is kifejezésre juthat. Legnagyobb félelme, hogy hibázik, és emiatt nem lesz rá szükség. Gyakran gátlásos, emiatt kérdéses a párkapcsolat harmóniája. Nehezen enged közel magához másokat, fél a sérülésektől. Ha ezeket az analógiákat jól kezeli, mindig sikeres lehet.

Szidónia becenevei

Szidónia: Szidi, Szidike, Szidó, Szidus

Szidónia rokon nevei

Szidónia: Szidi, Zdenka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: