Szilvia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szilvia névnek vagy hogy mikor van a Szilvia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szilvia névnap 2024-ben?

Szilvia: November 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szilvia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 434 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Szilvia eredete, jelentése

A Szilviusz férfinév női párja. Jelentése erdő, erdőben lakó nő.

Szilvia név elemzése

Feladata környezetét szolgálnia. Erre kapta erejét és tehetségét. Fontos, hogy mindig legyen mellette valaki, akit segíthet és tolhat maga előtt. Az igazi adottsága, háttérből irányítani. Ő az a nő, akinek a "nyaknak" kell lennie, és így mozgatja a "fejet", vezetni családját és környezetét. Ő nem kerülhet előre, mert a sors nem fogja engedni. Lassan, de biztosan halad a célja felé, észrevétlenül veszi át a hatalmat, és olyan erős lesz a befolyása, hogy rajta múlhat mások jövője. Ez igaz a házasságára is. Partnere terheit átvállalja, és később nyög alatta. Rájön, hogy egyedül könnyebb lenne, és így kilép a kapcsolatból. Ez tévedés, neki ez nem hoz pozitív élethelyzetet. Csapdája az akaratának mindenáron való érvényesítése lehet.

Szilvia becenevei

Szilvia: Szilva, Szilvi, Szilvike, Szilvó, Szilvóka, Sziszi

Szilvia rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: