Szimonetta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szimonetta névnek vagy hogy mikor van a Szimonetta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szimonetta névnap 2024-ben?

Szimonetta: Október 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szimonetta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 12 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Szimonetta eredete, jelentése

A Szimóna olasz kicsinyítőképzős származéka. Jelentése halló, értő, meghallgattatás.

Szimonetta név elemzése

Számára a feladat megtanulni a szabadság és a függetlenség közötti különbséget.Kapcsolataiban nem tud elfogadni korlátokat, nehezen alkalmazkodik. Minden különleges dolog érdekli, mind külsejében, mind magánéletében újszerűséget képvisel. Hívatásában is a kötetlenséget és az állandó változást keresi. Emiatt a magánvállalkozás ideálisnak tűnhet. Nagyon szeret utazni, nem kizárt, hogy hazájától távol találja meg az igazi lehetőségeit. Gyakran jobban tudja, mit nem akar, mint hogy mit igen. Meg kell tanulnia partnerének, hogy nem lehet megkötni, mert elmenekül. Nehezen éli meg, hogy párjának alárendelődjön, egyenlők lesznek lesznek a kapcsolatban. Nehézségeket az érzelmi kötődések okozhatnak. Amit talán a legnehezebben visel el, az a bezártság, a kiszolgáltatottság.

Szimonetta becenevei

Szimonetta: Nincs beceneve.

Szimonetta rokon nevei

Szimonetta: Szimóna

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: