Tamara névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tamara névnek vagy hogy mikor van a Tamara névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tamara névnap 2024-ben?

Tamara: December 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tamara névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 38 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Tamara eredete, jelentése

Oroszból átvett női név, ami eredetileg a héber, a Bibliában szereplő Támár-ból származik. Jelentése datolyapálma.

Tamara név elemzése

Csak a család lehet az, ami életének értelme lehet. Kötődései erősek, még akkor is, ha gyakran lázad ellene. Számára a többgenerációs család lenne igazán harmonikus. Minden helyzetben képes küzdeni céljaiért. Mivel megjelennek az érzelmi kapcsolatok, időnként szélsőségessé válhat. Makacsul megy a maga által kijelölt úton, nem vesz tudomást mások igényéről. Tetteiben a racionalitás és céltudatosság vezeti. Ezt párjának is el kell fogadnia. Nem fog alárendelődni, csak közösen fognak előrejutni. Elvárja társától, hogy figyeljen rá és ő legyen a legfontosabb. Veszélye, hogy még ha árt magának, akkor sem bocsátja meg, ha úgy érzi, kihasználták, vagy megsértették.

Tamara becenevei

Tamara: Tamarka, Tami, Tamus

Tamara rokon nevei

Tamara: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: