Tekla névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tekla névnek vagy hogy mikor van a Tekla névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tekla névnap 2024-ben?

Tekla: Szeptember 23
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tekla névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Tekla eredete, jelentése

A Tekla női név, a görög Theokleia rövidüléséből keletkezett. Jelentése Isten dicsősége.

Tekla név elemzése

Tanítói feladattal született. Átadni az ismereteket, megmutatni, hogy igazodjanak el az élet rejtelmeiben. Hitet kell adni környezetének, hogy mindent elérhetnek. Az lesz a feladata, hogy valamilyen módon segítse és szolgálja az embereket. Ez talán a családban a legkönnyebb. Hivatásnak is olyan terület a megfelelő, ahol taníthat, átadhatja tudását. A párkapcsolatban is az egymás iránti tisztelet fog dominálni. Nem érezni a szenvedélyeket, de megbízható és hűséges társ. Sokszor valami szomorúság árad belőle. Mindig a tökéletesre törekszik, és ezt az elvárást családjára is kiterjeszti. Minden hibát észrevesz, de meg kell tanulnia ezt kezelni. A maximalizmusa az önbizalom hiányából fakad. A magány érzése lehet a csapdája.

Tekla becenevei

Tekla: Nincs beceneve.

Tekla rokon nevei

Tekla: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: