Teréz névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Teréz névnek vagy hogy mikor van a Teréz névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Teréz névnap 2024-ben?

Teréz: Október 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Teréz névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 155 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.9.

Teréz eredete, jelentése

A Terézia női név rövidülése. Jelentése hőség, forróság, nyár, aratás, szüret vadásznő, therai, therasiai.

Teréz név elemzése

Sorsának alakulását az elfogadottsága befolyásolhatja, amit a külvilág előtti szerepekben tud lemérni. Az igazi motivációja, hogy elismerjék és megbecsüljék. Bizonyításvágya miatt görcsössé válhat. Meg kell tanulnia viszonzás nélkül adni. Könnyen lelkesedik, ezért hisznek benne, de ezzel nem szabad visszaélnie. Nem fogad el semmilyen kritikát, sértődötté és féltékennyé válhat. Kerüli a konfliktusokat, vitákat. Könnyen alkalmazkodik, ennek gyakran az az ára, hogy nem vállalja önmagát. Életének nagy kérdése, hogy miként viselkedik olyan helyzetekben, amelyekben nem érzi az elfogadottságát. Nehézségeket a végtelen makacssága és anyagiassága okozhat.

Teréz becenevei

Teréz: Reszka, Reza, Teca, Tera, Terácska, Tercsi, Terézke, Teri, Terike, Terka, Terus, Teruska

Teréz rokon nevei

Teréz: Terézia, Teri, Terka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: