Vanda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vanda névnek vagy hogy mikor van a Vanda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vanda névnap 2024-ben?

Vanda: Január 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vanda névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 84 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Vanda eredete, jelentése

Lengyel eredetű név, egy mondabeli királylány neve. Jelentése wend nő, biztonság, rejtettség, védelem, vessző, varázsvessző, bekerített hely.

Vanda név elemzése

Feladatában megjelenik az önérvényesítő akarat és a biztonságos párkapcsolat igénye közötti ellentét feloldása. A saját célok állnak szemben mások céljaival. Vagy az egyik, vagy a másik. Választania kell. Meg kell tanulnia önzetlenül szeretni. Ebben az érzelmei fogják támogatni. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alárendelődni. Ezért olyan férfira van szüksége, aki mellett érzelmileg biztonságban van. Már gyermekkorában is nehezen éli meg, hogy nem érzi a szeretetet. Házasságában neki kell segítenie párját az előrejutásban. Nehezen alkalmazkodik, mert képmutatásnak tartja. Küzd vele és ez könnyen öntörvényűvé teheti.

Vanda becenevei

Vanda: Nincs beceneve.

Vanda rokon nevei

Vanda: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: