Vilhelmina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vilhelmina névnek vagy hogy mikor van a Vilhelmina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vilhelmina névnap 2024-ben?

Vilhelmina: Szeptember 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vilhelmina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Vilhelmina eredete, jelentése

A Vilhelma továbbképzése. Jelentése erős akaratú, védelmező.

Vilhelmina név elemzése

Feladatában megjelenik az önérvényesítő akarat és a biztonságos párkapcsolat igénye közötti ellentét feloldása. Vagy az egyik, vagy a másik. Választania kell. Tele van erővel és energiával, mindent egyedül akar megoldani. De ennek ára könnyen a a magányos út lehet. Nem lehet öncélú, az adottságokat a segítésre kapta. Nagyon jó számára az olyan hívatás, ahol a céltudatosságra szükség van. A tekintélyt és elismertséget nem lehet kierőszakolnia, csak a párján keresztül érheti el. Ezért olyan párt keres, aki tekintéllyel és népszerűséggel bír a külvilág előtt. Folyamatosan olyan feladatot vállal, ahol nélkülözhetetlenné teheti magát. Ez a családon keresztül legegyszerűbb. Családja nehezményezheti, hogy érzelmeit nem tudja megfelelően kimutatni. Nehézségeket az okozhat, hogy ha nincs cél, amiért küzdhet, akkor ellenfelet keres magának. Félelmei merevvé, makaccsá és hideggé tehetik.

Vilhelmina becenevei

Vilhelmina: Nincs beceneve.

Vilhelmina rokon nevei

Vilhelmina: Mína, Minka, Minna, Vilhelma

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: