Vilma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vilma névnek vagy hogy mikor van a Vilma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vilma névnap 2024-ben?

Vilma: December 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vilma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 12 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Vilma eredete, jelentése

Német eredetű név, a Vilhelma rövidülése. Jelentése erős akaratú, védelmező.

Vilma név elemzése

Feladata megtalálni a vágyai és a képességei közötti egyensúlyt. Élete a küzdelemről, a harcról és a versenyről szól. Neki is adott a választás lehetősége. A saját vágyak és célok, vagy másokkal együtt közös célokért küzd. Keresi az olyan kapcsolatokat, amelyekben nincsenek kötöttségek. Nem fogad el korlátokat, főleg nem a vágyai és akarata terén. Ez negatív esetben önzővé teheti. Ez megnehezít minden tartós kapcsolatot, így a párkapcsolatot is. Csak a szabadságát és a saját céljait meghagyó társat fogad el. Mindenben az újat, a különlegeset keresi. Teljesen önfejű, emiatt gyakran ütközik. Olyan csapatban tud dolgozni, ahol irányíthat. A barátságok ezért sokkal fontosabbak számára, mint a párkapcsolat. Társa esetleg ezt érzéketlenségnek véli. Nehézséget az állandó kielégíthetetlenség okozhat, ettől nyughatatlanná és szélsőségessé válhat.

Vilma becenevei

Vilma: Vilcsi, Vilcsike, Vili, Vilike, Vilmácska, Vilmi, Vilmike, Vilmus, Vilmuska, Vilu

Vilma rokon nevei

Vilma: Vilhelma

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: