Vivien névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vivien névnek vagy hogy mikor van a Vivien névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vivien névnap 2024-ben?

Vivien: December 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vivien névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 295 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Vivien eredete, jelentése

A Viviána angol eredetű alakváltozata. Jelentése élő, eleven.

Vivien név elemzése

Feladata megtanulni saját határait. Vagy mindent, vagy semmit. Nincs számára középút. Nagyon erős benne a lelkiség, ugyanakkor ugyanakkor a magányosság is. Szenvedélyein keresztül próbálja meg a sors. Fontos számára a szerelem, ez neki nem játék. Erős benne az érzelmi szabadság igénye és ennek megőrzése. Amennyiben úgy érzi, hogy érzéseit korlátozzák, inkább elfojtja. Elkötelezetten harcol a világba. Amit elhatároz, azt biztos, hogy megvalósítja. Erős jellem, azt teszi, amit ő szeretne, nem fogadja el a külső korlátokat, csak azokat, amelyeket önmagának állított. Ez nehézségeket okozhat a párkapcsolatában, hiszen társa képtelen lesz őt irányítani. Gyengesége, hogy az önfejűsége miatt gyakrabban kényszerül a változtatásra.

Vivien becenevei

Vivien: Nincs beceneve.

Vivien rokon nevei

Vivien: Viviána

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: