Xénia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Xénia névnek vagy hogy mikor van a Xénia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Xénia névnap 2024-ben?

Xénia: Január 24, Július 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Xénia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.8.

Xénia eredete, jelentése

Görög eredetű név, az ókorban xenia volt a vendégnek nyújtott ajándék neve. Jelentése vendég vagy idegen, átvitt értelemben vendégszerető.

Xénia név elemzése

Feladata a küzdelem a gyengékért. Ehhez kapja erejét és tehetségét. Lelkileg nagyon érzékeny, átéli a nehézségeket. Fel kell ismernie a szabadság valódi lényegét. Rendkívül meggyőző tud lenni, hiteles az emberek előtt. Párjában az erős és odaadó férfit keresi, akivel lelki társak lehetnek. Létkérdés lesz számára a környezetében és a családban betöltött szerepe. Gyermekkorában is szembesül azzal, hogy van valami, amit el kell fogadnia. Addig küzd és harcol a korlátok ellen, míg nem lesz, aki korlátozni akarja. Minden helyzetben kockáztat, sokszor feleslegesen. Az egyéni utakat a sors nem engedi, elveszíthet mindent, amit elért. Problémája az lehet, hogy a függetlensége , öntörvényűsége határtalanná válik.

Xénia becenevei

Xénia: Nincs beceneve.

Xénia rokon nevei

Xénia: Oxána, Szénia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: