Zelma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zelma névnek vagy hogy mikor van a Zelma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Zelma névnap 2024-ben?

Zelma: Január 23
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zelma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Zelma eredete, jelentése

Az Anzelma és a Szalóme német megfelelőinek a becézője. Jelentése az Istenség védelme alatt álló.

Zelma név elemzése

Életének kulcsa és lényege a hit és az önbizalom. Keresi az élet naposabb oldalát, sokszor a vágyainak él. Neki minden sikerülhet, amivel feltétel nélkül azonosul, amiben nem kételkedik. Ennek alapja az érzelmei lehetnek. Feladata, hogy egész életében példát mutasson, hitet adjon, környezetében, a családjában vagy a hivatásában. Ehhez önmaga elfogadásán keresztül vezet az út. Segítenie kell a családját, gondoskodnia környezetéről. Arra született, hogy szeretetet árasszon környezetére. Nagyon könnyen belopja magát az emberek szívébe. Vidám természet, de ez sokszor csak “színház”. A csalódásai miatt érzéseit elfojtja, és visszahúzódóvá és emberkerülővé válhat. Hajlamos az illúziók kergetésére.

Zelma becenevei

Zelma: Nincs beceneve.

Zelma rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: