Zsanett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsanett névnek vagy hogy mikor van a Zsanett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Zsanett névnap 2024-ben?

Zsanett: Május 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsanett névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 115 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Zsanett eredete, jelentése

A Johanna francia, kicsinyítőképzős megfelelőjéből származik. Jelentése kegyelembe fogadott.

Zsanett név elemzése

Feladata a kiszolgáltatottság tanulása. Ez úgy a legkönnyebb, ha a gyengékért küzd. Azonban ezt csak szabadon és függetlenül vállalja. Rendkívül karakteres és meggyőző tud lenni. Párjában az erős és odaadó férfit keresi, aki nem korlátozza. Sorsában a legerősebb az érzelmi kiszolgáltatottság lehet. Emiatt fontosak lesznek számára a vágyak, ebben éli meg szenvedélyeit, viszont a csalódás kiszolgáltatottá teheti. Természetesen mindent megtesz ez ellen. Létkérdés lesz számára a környezetében és a családban betöltött szerepe. Gyakran indulatos az érzelmek elfojtása miatt. Erős benne az életigenlés, nem ad fel semmit. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hivatásában fontos, hogy megbecsüljék, így az lehet számára a megfelelő, ha egy csapatban dolgozik. Ez azonban nem könnyű, hiszen nehezen alkalmazkodik. Az egyéni utakat a sors nem engedi, elveszíthet mindent, amit elért.

Zsanett becenevei

Zsanett: Zsani, Zsanka

Zsanett rokon nevei

Zsanett: Johanna, Zsanka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: