Alajos névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alajos névnek vagy hogy mikor van az Alajos névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alajos névnap 2024-ben?

Alajos: Június 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Alajos névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Alajos eredete, jelentése

A germán eredetű Alois, Alwis név magyar alakváltozata. Jelentése teljes bölcsesség.

Alajos név elemzése

A küzdelem és az önérvényesítés példája lehet. Hatalmat akar kivívni környezetében. Végletei a harc, a szenvedély és a szexualitás. Sorsát a győzni akarás és a harckészség fogja vezérelni. Minden korlátot megpróbál leküzdeni, ezért szinte állandóan ütközik. Számára minden élethelyzetben a verseny a fontos. Ha támad is, nyíltan teszi. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Ha másként nem tud célt érni, lenyomja a másikat. “Vagy velem, vagy ellenem”, nem ismer középutat. Természetesen ez vonatkozik a párkapcsolatára is. Nehezen alkalmazkodik, mert önmagát előbbre valónak tartja. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Alajos becenevei

Alajos: Ali, Lajos, Lali, Lojzi

Alajos rokon nevei

Alajos: Ali, Lajos, Alojzia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: