Alojzia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alojzia névnek vagy hogy mikor van az Alojzia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alojzia névnap 2024-ben?

Alojzia: Június 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Alojzia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 2.8.

Alojzia eredete, jelentése

A latin eredetű német Alois, magyarul Alajos férfinév női párja. Jelentése egész, bölcs.

Alojzia név elemzése

Jellemzője, hogy hitében azonosul vágyaival, akaratával és tetteivel. Meg kell tanulnia a türelmet, hogy nem kell azonnal elérnie amit szeretne. Amiben hisz, azt meg tudja valósítani. Azonban ez akkor igazán pozitív, ha nem folyamatosan a vágyait kergeti. Az a társ számára a megfelelő, akiről gondoskodhat, aki mellett vállalhatja a tradicionális anya szerepet. Ezt a nagy családban érheti el maradéktalanul. Nehezen mond le vágyairól, és a végsőkig küzd megvalósulásukért. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét. Az erénye a feltétlen bizalom, melyet környezetében sugároz. Viszont ez lehet a legnagyobb veszély is számára, mert könnyen szélsőségessé válhat. Jó, ha olyan élet területek közül választ, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg.

Alojzia becenevei

Alojzia: Lojza, Lujza

Alojzia rokon nevei

Alojzia: Alajos, Lujza

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: