Lujza névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lujza névnek vagy hogy mikor van a Lujza névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Lujza névnap 2024-ben?

Lujza: Március 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Lujza névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 31 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Lujza eredete, jelentése

A Lajos férfinév francia megfelelőjének, Louis női párjából, a Louise névből származik. Névváltozata a Ludovika. Jelentése hírnév és háború.

Lujza név elemzése

Célja, hogy lelkesítse és buzdítsa a körülötte élőket. Életének a kulcsa a külvilág előtti elfogadása. Meg kell tanulnia, hogy bármit tesz is, el kell fogadni az eredményét. Mindenáron meg akar felelni, küzd az emberek szeretetéért, de ennek belülről kell jönnie. Ezt sokan félreértik és azt gondolják, hogy megalkuvó. Hittel és bizalommal teszi a dolgát, de semmilyen kompromisszumot nem köt. Emiatt nehezen rendelődik alá, nem fogadja el mások irányítását. Párkapcsolatában is olyan emberre van szüksége, aki mellett biztonságban érzi magát és önmaga lehet. Nehezen viseli a kudarcot, ilyenkor agresszívvé válhat. Problémákat az önteltsége okozhat, azt hiheti neki mindent szabad.

Lujza becenevei

Lujza: Lujzácska, Lujzi, Lujzika, Lulu

Lujza rokon nevei

Lujza: Alojzia, Lujzi, Lulu

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: