Ellák névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ellák névnek vagy hogy mikor van az Ellák névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ellák névnap 2024-ben?

Ellák: Július 8
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ellák névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Ellák eredete, jelentése

Férfinév, eredete lehet a germán tölgyfa neve, ugyanakkor a török uralkodó megnevezése, mint méltóságnév. De eredeztetik mint hun eredetű név, hiszen Attila hun uralkodó fiának a neve volt. Jelentése germán eredet esetén: tölgyfa; török eredet esetén mint méltóságnév: uralkodó.

Ellák név elemzése

Az élete a feladatokról és a munkáról szól. Keresi az olyan kapcsolatokat, amelyben a fensőséget élheti meg. Meg kell hagyni számára a lehetőséget, hogy önállóan találja meg céljait. Igazi feladata a kiszolgáltatott embereken való segítés. Azok keresik a segítségét, akik nem képesek önálló döntéseket hozni. Adottságai egy közösség vezetésére a legmegfelelőbbek, ha képes szolgálni. Párkapcsolataiban is csak az a megfelelő számára, amelyben közös célokat, vállalkozásokat, hivatást tudnak választani. Rá mindig lehet rá számítani, de érzelmileg nem nyitott. Hajlamos a fájdalmait és a félelmeit elfojtani, emiatt sokszor érezheti magát magányosnak.

Ellák becenevei

Ellák: Nincs beceneve.

Ellák rokon nevei

Ellák: Attila

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: