Ellák névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ellák névnek vagy hogy mikor van az Ellák névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ellák névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Ellák eredete, jelentése

Férfinév, eredete lehet a germán tölgyfa neve, ugyanakkor a török uralkodó megnevezése, mint méltóságnév. De eredeztetik mint hun eredetű név, hiszen Attila hun uralkodó fiának a neve volt. Jelentése germán eredet esetén: tölgyfa; török eredet esetén mint méltóságnév: uralkodó.

Ellák név elemzése

Az élete a feladatokról és a munkáról szól. Keresi az olyan kapcsolatokat, amelyben a fensőséget élheti meg. Meg kell hagyni számára a lehetőséget, hogy önállóan találja meg céljait. Igazi feladata a kiszolgáltatott embereken való segítés. Azok keresik a segítségét, akik nem képesek önálló döntéseket hozni. Adottságai egy közösség vezetésére a legmegfelelőbbek, ha képes szolgálni. Párkapcsolataiban is csak az a megfelelő számára, amelyben közös célokat, vállalkozásokat, hivatást tudnak választani. Rá mindig lehet rá számítani, de érzelmileg nem nyitott. Hajlamos a fájdalmait és a félelmeit elfojtani, emiatt sokszor érezheti magát magányosnak.

Ellák becenevei

Ellák: Nincs beceneve.

Ellák rokon nevei

Ellák: Attila

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: