Emil névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emil névnek vagy hogy mikor van az Emil névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Emil névnap 2024-ben?

Emil: Május 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Emil névnap van!

Emil névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 28
A május 28-i Emil napján hullott eső haszontalannak számít.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 31 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Emil eredete, jelentése

Latin eredetű név férfinév, az Aemilius nemzetségnévből ered, női párja az Emília. Jelentése versengő, igyekvő.

Emil név elemzése

Sorsát a győzni akarás és a siker megvalósulása fogja vezérelni. Számára minden ellenállás arra jó, hogy megküzdjön vele. Személyisége határozott és mindig egyenes. Nagyok az elvárásai önmagával és másokkal szemben egyaránt. Nem tűr megalkuvást, irányítani akar. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Teljességre törekszik, emiatt a párjával is képes egységet alkotni. Ha ő irányít, sikeres házassága lehet. Nehezen alkalmazkodik, ezért néha türelmetlen. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Emil becenevei

Emil: Emi, Emici, Emike, Emilke, Milke

Emil rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: