Emilia névnap, Emília névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emilia névnek, az Emília névnek vagy hogy mikor van az Emilia névnap, az Emília névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Emilia névnap, Emília névnap 2024-ben?

Emilia, Emília: Július 19
Augusztus 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Emilia névnap, Emília névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 228 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Emilia, Emília eredete, jelentése

Az Emil férfinév latin eredetijének a női párja. Jelentése versengő, vetélkedő.

Emilia, Emília név elemzése

Életfeladata, hogy óvja és védje családját és barátait. Választása az egyéni küzdelem és az önfeláldozó segítség között van. Törekszik a sikerre, amelyet a társadalom elismer. Ennek a célnak vet alá mindent. Figyeli környezetének visszajelzéseit, mennyire ismerik el. Teljes odaadást vár, képes fanatizálni a környezetében lévőket. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek, melyeket szenvedélyesen keres. A párjának segítenie kell a céljait és törekvéseit, ezért sokszor erősebb lehet társánál. Minden döntést ő akar meghozni, ebből nem enged. Szenvedélyesen áll az élet által kínált élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. A veszélyt is ez jelentheti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat. Csapdája az élvezetek túlhajszolása lehet.

Emilia, Emília becenevei

Emilia: Nincs beceneve.
Emília: Emi, Emike, Emil, Emili, Emma, Emőke, Mili, Milike, Milka, Mimi, Minci

Emilia, Emília rokon nevei

Emilia: Nincs rokon neve.
Emília: Emil, Emili, Emma, Emőke, Milka, Mimi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: