Emma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emma névnek vagy hogy mikor van az Emma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Emma névnap 2021-ben?

Emma: Április 19, November 24
Értesítést kérek, ha Emma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 41 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Emma eredete, jelentése

Germán eredetű női név, alakváltozataival, az Irma és a német Erma névvel együtt Ermin, Irmin germán isten nevéből származik. Más feltevések szerint a germán hermion néptörzs nevéből ered. Irmin a háború germán istene, vagy a zivatar démona. Nevének jelentése egyes források szerint a nagyság. Az Emma egyben az Erm-, Irm- kezdetű nevek rövidülése is. Jelentése nagyság.

Emma név elemzése

Feladata, hogy a teremtés által teljesedhet ki. Erre kapta erejét és tehetségét. Azonban fontos, hogy mindig legyen mellette valaki, akit segíthet és tolhat maga előtt. Ő az a nő, akinek a "nyaknak" kell lenni és így mozgatja a "felet". Ő nem kerülhet előre, mert a sors nem fogja engedni. Lassan, de biztosan halad a célja felé, észrevétlenül veszi át a hatalmat, és olyan erős lesz a befolyása, hogy rajta múlhat mások jövője. Ez igaz a házasságra is. Partnere terheit átvállalja, és később nyög alatta. Rájön, hogy egyedül könnyebb lenne és így kilép a kapcsolatból. Ez tévedés, neki ez nem hoz pozitív élethelyzetet. Csapdája az akaratának mindenáron való érvényesítése lehet.

Emma becenevei

Emma: Ema, Emi, Emike, Emmácska, Emmi, Emmuci, Emmus, Emmuska, Muci, Mucus

Emma rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: