Emma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emma névnek vagy hogy mikor van az Emma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Emma névnap 2024-ben?

Emma: Április 19, November 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Emma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 312 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Emma eredete, jelentése

Germán eredetű női név, alakváltozataival, az Irma és a német Erma névvel együtt Ermin, Irmin germán isten nevéből származik. Más feltevések szerint a germán hermion néptörzs nevéből ered. Irmin a háború germán istene, vagy a zivatar démona. Nevének jelentése egyes források szerint a nagyság. Az Emma egyben az Erm-, Irm- kezdetű nevek rövidülése is. Jelentése nagyság.

Emma név elemzése

Feladata, hogy a teremtés által teljesedhet ki. Erre kapta erejét és tehetségét. Azonban fontos, hogy mindig legyen mellette valaki, akit segíthet és tolhat maga előtt. Ő az a nő, akinek a "nyaknak" kell lenni és így mozgatja a "felet". Ő nem kerülhet előre, mert a sors nem fogja engedni. Lassan, de biztosan halad a célja felé, észrevétlenül veszi át a hatalmat, és olyan erős lesz a befolyása, hogy rajta múlhat mások jövője. Ez igaz a házasságra is. Partnere terheit átvállalja, és később nyög alatta. Rájön, hogy egyedül könnyebb lenne és így kilép a kapcsolatból. Ez tévedés, neki ez nem hoz pozitív élethelyzetet. Csapdája az akaratának mindenáron való érvényesítése lehet.

Emma becenevei

Emma: Ema, Emi, Emike, Emmácska, Emmi, Emmuci, Emmus, Emmuska, Muci, Mucus

Emma rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: