Irma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Irma névnek vagy hogy mikor van az Irma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Irma névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Irma eredete, jelentése

Irmin germán istenség nevéből, az Irm- kezdetű germán női nevek német eredetű rövidülése. Jelentése Irmin, a háború germán istenségének amazonja.

Irma név elemzése

Igazi amazon. Minden élethelyzetben küzdeni fog az emberekért. Érzelmileg azonosul akaratával és tetteivel, így sokszor szenvedélyes. Mindig éreznie kell, hogy szükség van a segítségére, akkor érzi, hogy szeretik. Emiatt jó az a társ, aki hagyja, hogy küzdjenek érte. Azonban így könnyen irányítóvá válik. Párjától a szerelmet és az érzelmi biztonságot várja. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét. Minden ellenállást korlátnak él meg, emiatt a győzni akarás és a harci készség fogja vezérelni. Aki korlátozza, azt ellenfelének tekinti. A hivatásában a gyengébbekért és az elesettekért érdemes leginkább tennie. Veszélye, hogy az elkötelezettsége miatt szenvedélyessé és öntörvényűvé válhat.

Irma becenevei

Irma: Nincs beceneve.

Irma rokon nevei

Irma: Emma

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: