Irma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Irma névnek vagy hogy mikor van az Irma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Irma névnap 2024-ben?

Irma: Május 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Irma névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 42 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Irma eredete, jelentése

Irmin germán istenség nevéből, az Irm- kezdetű germán női nevek német eredetű rövidülése. Jelentése Irmin, a háború germán istenségének amazonja.

Irma név elemzése

Igazi amazon. Minden élethelyzetben küzdeni fog az emberekért. Érzelmileg azonosul akaratával és tetteivel, így sokszor szenvedélyes. Mindig éreznie kell, hogy szükség van a segítségére, akkor érzi, hogy szeretik. Emiatt jó az a társ, aki hagyja, hogy küzdjenek érte. Azonban így könnyen irányítóvá válik. Párjától a szerelmet és az érzelmi biztonságot várja. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét. Minden ellenállást korlátnak él meg, emiatt a győzni akarás és a harci készség fogja vezérelni. Aki korlátozza, azt ellenfelének tekinti. A hivatásában a gyengébbekért és az elesettekért érdemes leginkább tennie. Veszélye, hogy az elkötelezettsége miatt szenvedélyessé és öntörvényűvé válhat.

Irma becenevei

Irma: Nincs beceneve.

Irma rokon nevei

Irma: Emma

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: