Félix névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Félix névnek vagy hogy mikor van a Félix névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Félix névnap 2024-ben?

Félix: Június 9, Augusztus 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Félix névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 21 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Félix eredete, jelentése

Latin eredetű férfinév, női megfelelője a Felicián. Jelentése boldog, szerencsés.

Félix név elemzése

Célja sikeresnek lenni a külvilágban. Feladata megtalálni életének egyensúlyát. Keresni fogja a külvilágban való szereplés, a kapcsolatok lehetőségét. Igényt tart az emberek szeretetére és megbecsülésére. Ezért a hivatásában a kommunikáció dominálhat. Érzékenyen reagál minden kritikára, hamar megsértődik. Hajlamos a dolgokat túlreagálni, emiatt olyan párra van szüksége, aki ezt elviseli, az érzelmi kényeztetés érdekében. Ő mindig gyengébb lesz a párjánál, a feleség fog irányítani. Igazi művészlélek, érzékenyen reagál minden változásra. Nagyon könnyen csalódik, esetleges felelősségét nem ismeri el. Legnagyobb veszélye az érzelmi labilitás és a vágyak kergetése.

Félix becenevei

Félix: Nincs beceneve.

Félix rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: