Felícia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Felícia névnek vagy hogy mikor van a Felícia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Felícia névnap 2024-ben?

Felícia: Május 20
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Felícia névnap van!

Felícia névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 20
Ha pünkösdkor szép az idő, sok bor lesz.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Felícia eredete, jelentése

A Félix férfinév női párja. Jelentése boldog, szerencsés.

Felícia név elemzése

Megtalálni a lehetőségeket anélkül, hogy érdekemberré váljon – ez lehet sorsfeladata. Gyakorlatiassága segíti a tervei megvalósítását. Másokat kell szolgálni és segíteni, ez kötelezettsége lesz. Figyelnek rá, adnak a szavára, ezért mindig hitelesnek kell lennie. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy érezze, ad valamit az embereknek. Ezáltal tekintélyt szerezhet, amit csak a tudásával érhet el. Mindig a tökéletességre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti. A kudarcokat és tévedéseket nem akarja vállalni, gyakran hárítja. Párkapcsolatának is el kell fogadnia, hogy nem könnyű neki megfelelni. Számára a házasság hűség és kötelesség, nem érzelmi lángolás. Nehezen adja át magát az érzéseinek, nem akar elgyengülni. Csapdája az lehet, hogy azt hiszi, csak az a jó, amit ő jónak gondol.

Felícia becenevei

Felícia: Nincs beceneve.

Felícia rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: