Felícia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Felícia névnek vagy hogy mikor van a Felícia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Felícia névnap 2022-ben?

Felícia névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 20
Ha pünkösdkor szép az idő, sok bor lesz.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Felícia eredete, jelentése

A Félix férfinév női párja. Jelentése boldog, szerencsés.

Felícia név elemzése

Megtalálni a lehetőségeket anélkül, hogy érdekemberré váljon – ez lehet sorsfeladata. Gyakorlatiassága segíti a tervei megvalósítását. Másokat kell szolgálni és segíteni, ez kötelezettsége lesz. Figyelnek rá, adnak a szavára, ezért mindig hitelesnek kell lennie. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy érezze, ad valamit az embereknek. Ezáltal tekintélyt szerezhet, amit csak a tudásával érhet el. Mindig a tökéletességre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti. A kudarcokat és tévedéseket nem akarja vállalni, gyakran hárítja. Párkapcsolatának is el kell fogadnia, hogy nem könnyű neki megfelelni. Számára a házasság hűség és kötelesség, nem érzelmi lángolás. Nehezen adja át magát az érzéseinek, nem akar elgyengülni. Csapdája az lehet, hogy azt hiszi, csak az a jó, amit ő jónak gondol.

Felícia becenevei

Felícia: Nincs beceneve.

Felícia rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: