Gergő névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gergő névnek vagy hogy mikor van a Gergő névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Gergő névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 75 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Gergő eredete, jelentése

A Gergely név becenevéből származó férfi név. Jelentése éberen örködő.

Gergő név elemzése

Sorsfeladata mindenképpen a családhoz és az otthonhoz köti. Emiatt nehezen válik le, nagyon ragaszkodik. Fontos az olyan párkapcsolat, amelyben a társa alárendelődik, mert egyébként nem irányíthat a kapcsolataiban. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízható. Keresi az érzelmi kötődést, így érzi biztonságban magát. Rendkívül érzékeny és szélsőséges. Erős az intuíciós képessége, bár gyakran tévedhetetlennek hiszi magát. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel, de ha ez rossz érzéseket ébreszt benne, megtagadja. A nehézségeit az érzelmi elfojtások okozhatják, ezek hatására reakciói szélsőségessé válhatnak.

Gergő becenevei

Gergő: Nincs beceneve.

Gergő rokon nevei

Gergő: Gergely, Gregor

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: