Pál névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Pál névnek vagy hogy mikor van a Pál névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Pál névnap 2021-ben?

Pál: Január 25, Június 26, Június 29, Június 30
Értesítést kérek, ha Pál névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 18 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Pál eredete, jelentése

A latin eredetű férfinév, a Paulusból származik. Női párja a Paula, Paulina. Jelentése kicsi, kis termetű férfi.

Pál név elemzése

A környezetének megfelelni és bizonyítani – ez lehet életének célja és feladata. Ezt sokszor az anyagiakon keresztül akarja elérni. Fontos lesz számára a harmónia megteremtése, ez adhatja életében a stabilitást. Az anyagiakat is ennek érdekében kapja, ezért ha megházasodott, nem ajánlott a vállás, mert egzisztenciája nagyban függ a házasságától. Túlságosan függ a külvilág véleményétől, nem bírja a kudarcot. Ilyenkor szélsőségessé és lázadóvá válhat. Nagyon erősek a kötődései, szeretetével birtokolni akar, és ez féltékenységet hozhat. Egész életében az elfogadásért küzd, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. Ennek megfelelően pozitívak lehetnek azok a hivatások, amelyekben megjelenik a művészet, a szépség, vagy diplomáciai érzékre van szükség. Problémát az anyagi vágyak okozhatnak. Hajlamos alárendelni céljait az élvezeteknek.

Pál becenevei

Pál: Paja, Palcsi, Palcsika, Pali, Palika, Pálka, Palkó, Pálocska

Pál rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: