Paula névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Paula névnek vagy hogy mikor van a Paula névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Paula névnap 2024-ben?

Paula: Január 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Paula névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Paula eredete, jelentése

A latin Paulus ( magyarul : Pál ) férfinév női párja. Jelentése csekély, kicsi, kis termetű.

Paula név elemzése

Életének alapja a külvilágnak való megfelelés. Mindenben az motiválja, hogy elismerjék és megbecsüljék. Küzd a család és otthon biztonságáért, képes szolgálni őket. Bizonyítani akarja, hogy ér annyit, mint más. Emiatt állandó bizonyítási vágy él benne, ami görcsössé teheti. Mindig éreztetni kell vele a szeretetet és megbecsülést. Olyan párkapcsolatra vágyik, amelyben érzi önmaga fontosságát, ezért gyakran elnyomhatja partnerét. Hajlamos minden embert irányítani maga körül. Az évek során egyre keményebbé válhat. Számára ezért is fontos, hogy minél előbb gyereke legyen, mert ez felszabadíthatja elfojtott érzelmeit. Csapdája az állandó elégedetlenség lehet, melynek hatására megkeseredettnek tűnhet.

Paula becenevei

Paula: Palcsi, Pali, Póla, Póli, Pólika

Paula rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: