Paulina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Paulina névnek vagy hogy mikor van a Paulina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Paulina névnap 2024-ben?

Paulina: Június 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Paulina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 8 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Paulina eredete, jelentése

A francia Paula több nyelvben ismeretes továbbképzése. Jelentése kicsi, kis termetű.

Paulina név elemzése

Életfeladata, hogy átélje a felelősséget. Számára is adott a választás lehetősége. Az egyik a biztos házasság, ahol férje által teljesedhet ki. A másik az uralkodói, de egzisztenciálisan sikeres út. Rendkívül fontos az olyan pár, aki feltétel nélkül bizik benne, aki mellet megélheti a “First Lady” szerepet. Minden kérést nagylelkűen teljesít, de ő nem tud kérni. Hisznek benne, és ezzel nem szabad visszaélnie. Nem fogad el semmilyen irányítást, nehezen rendelődik alá. Emiatt kérdéses a család és a tradicionális párkapcsolat. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet. Szívesen harcol az elveiért, de nem lehet öncélú. Fontos számára az igazság, és ezért mindent meg is tesz. Nehézségeit az elkényelmesedés és az élvezetek okozhatják.

Paulina becenevei

Paulina: Paula, Pauli, Paulin, Paulinka, Póli, Pólika, Pólina

Paulina rokon nevei

Paulina: Paula, Paulin, Pólika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: