Polett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Polett névnek vagy hogy mikor van a Polett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Polett névnap 2024-ben?

Polett: Június 20
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Polett névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Polett eredete, jelentése

A latin eredetű Paula francia kicsinyítőképzős származékából keletkezett. Jelentése kicsi, kis termetű.

Polett név elemzése

Sorsfeladata a harmóniateremtés a környezetében. Úgy érzi, hogy mindenben kilóg a sorból, ezért nehezen alkalmazkodik. Kötelező feladatokat nem ismer, de amit szeret és fontosnak tart, abban nagy eredményekre képes. Gyakran jobban tudja, mit nem akar, minthogy mit igen. Keresi a kapcsolatokat, olyan közösségeket, amelyekben vállalhatja önmagát, ahol nem kell megfelelnie. Fontos, hogy mit hoz otthonról, mit tart korlátnak. Meg kell tanulnia a partnerének szabadságot adni, mert egyébként elmenekül. Nehezen éli meg, hogy párjának azt adja, amire vágyik, nem pedig azt, amit ő gondol. Nehézségeket az érzelmi szélsőségek okozhatnak számára. Amennyiben csalódik, teljesen érzéketlenné válhat. Nem felejt, és ezért nehezen vagy egyáltalán nem tud megbocsájtani. Amit talán a legnehezebben visel el, az a tehetetlenség. Emiatt hajlamos az önpusztításra.

Polett becenevei

Polett: Nincs beceneve.

Polett rokon nevei

Polett: Paula

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: