Rajmund névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rajmund névnek vagy hogy mikor van a Rajmund névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rajmund névnap 2024-ben?

Rajmund: Január 23
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rajmund névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 13 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Rajmund eredete, jelentése

Régi germán eredetű névből származik. Jelentése isteni tanács, védelem, oltalom, okos védő.

Rajmund név elemzése

Életének feladata környezetét védeni és harcolni érte. Ezzel érheti el, hogy elismerjék és megbecsüljék. Végletei a harc és a hatalom. Sorsát a győzni akarás és a harci készség fogja vezérelni. Minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Képtelen alárendelődni, gyakran önfejű és makacs. Csak az elkötelezettséget ismeri. Párkapcsolatának is ezt kell elfogadnia. Vagy velem, vagy ellenem. Köztes utat nem tűr meg és nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Nehezen alkalmazkodik, mert képmutatásnak tartja. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Ezt kamatoztathatja a hivatásában is. Sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába. Sokszor indulatai sodorják kezelhetetlen helyzetekbe.

Rajmund becenevei

Rajmund: Nincs beceneve.

Rajmund rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: