Rudolf névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rudolf névnek vagy hogy mikor van a Rudolf névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rudolf névnap 2024-ben?

Rudolf: Április 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rudolf névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 23 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Rudolf eredete, jelentése

Germán eredetű német Rudolf névből lett átvéve. A német változatnak az eredeti írásmódja Hrodolf volt(hroth + wolf). Női párja a Rudolfina. Jelentése dicsőség, hírnév és farkas.

Rudolf név elemzése

A tekintély és a bölcsesség megjelenése. Hitet és bizalmat sugároz magából. Elvárja, hogy felnézzenek rá. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányít. Magabiztosan hozza meg a döntéseit, de arra figyelnie kell, hogy ne legyen öncélú. Számára a siker nemcsak lehetőség, de csapda is. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Hívatásában a jog és a törvény lehet út. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. A környezetében lévőket kell segítenie. A párjának is alá kell rendelődnie. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget. Nem áll mások felett, még ha ezt is érzi.

Rudolf becenevei

Rudolf: Rudi, Rudika, Rudolfka

Rudolf rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: