Soma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Soma névnek vagy hogy mikor van a Soma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Soma névnap 2024-ben?

Soma: Július 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Soma névnap van!

Soma névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Július 3
július 13-án, Mérges Margit zivatarjával ijesztget, ha dörög, villámlik, így lesz a következő közel másfél hónapban is.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 30 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Soma eredete, jelentése

A nyelvújítás idejében alkották a som szóból, a latin Cornelius -Kornél- egyik magyarítására, azon feltevés alapján, mely szerint ez a latin eredetű név egy somfa jelentésű szó származéka. Jelentése a som növény.

Soma név elemzése

Vágya, hogy szerepeljen és csillogjon a világban. Olyan tevékenységre van szüksége, amelyben felnéznek rá. Célja a megfelelés, és hogy szeressék. Csak akkor érzi, hogy “vagyok valaki”, amikor felnéznek rá, és nem kérdőjelezik meg vezető szerepét. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadtassa magát és törekvéseit. Emiatt keresi a külvilág előtti szereplés lehetőségét. Gyakran hiszi azt, hogy akkor sikeres, ha mindenben ő dönt. Ez lesz a jellemző párkapcsolatában is. Vagy elfogadják feltétel nélkül, vagy kilép a kapcsolatból. Párjától azt várja, hogy hátteret adjon életének. Előfordul az is, hogy az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába esik. Figyelnie kell agresszivitására, mert ezzel eljátssza a megbecsülés és a tisztelet lehetőségét.

Soma becenevei

Soma: Nincs beceneve.

Soma rokon nevei

Soma: Kornél

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: