Soma névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Soma névnek vagy hogy mikor van a Soma névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Soma névnap 2022-ben?

Soma névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Július 3
július 13-án, Mérges Margit zivatarjával ijesztget, ha dörög, villámlik, így lesz a következő közel másfél hónapban is.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 15 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Soma eredete, jelentése

A nyelvújítás idejében alkották a som szóból, a latin Cornelius -Kornél- egyik magyarítására, azon feltevés alapján, mely szerint ez a latin eredetű név egy somfa jelentésű szó származéka. Jelentése a som növény.

Soma név elemzése

Vágya, hogy szerepeljen és csillogjon a világban. Olyan tevékenységre van szüksége, amelyben felnéznek rá. Célja a megfelelés, és hogy szeressék. Csak akkor érzi, hogy “vagyok valaki”, amikor felnéznek rá, és nem kérdőjelezik meg vezető szerepét. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadtassa magát és törekvéseit. Emiatt keresi a külvilág előtti szereplés lehetőségét. Gyakran hiszi azt, hogy akkor sikeres, ha mindenben ő dönt. Ez lesz a jellemző párkapcsolatában is. Vagy elfogadják feltétel nélkül, vagy kilép a kapcsolatból. Párjától azt várja, hogy hátteret adjon életének. Előfordul az is, hogy az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába esik. Figyelnie kell agresszivitására, mert ezzel eljátssza a megbecsülés és a tisztelet lehetőségét.

Soma becenevei

Soma: Nincs beceneve.

Soma rokon nevei

Soma: Kornél

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: