Kornél névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kornél névnek vagy hogy mikor van a Kornél névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Kornél névnap 2021-ben?

Kornél: Július 3, Szeptember 13
Értesítést kérek, ha Kornél névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 26 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Kornél eredete, jelentése

A római Cornelius nemzetség- és családnév rövidülése, amely latin a cornus -somfa- illetve a cornu -szarv- szavak származéka lehet. Jelentése somfa, vagy szarv.

Kornél név elemzése

Az emberiségért való küzdelem lehet a sorsfeladata. Ezt legkönnyebben talán a társadalom szolgálatában tudja megélni. Keresi az érzelmi biztonságot, amelyet a környezete nyújthat neki.Minden helyzetben keresi a tökéleteset, emiatt nagyok az elvárásai. Keresi a lehetőséget a vezetésre és az irányításra, ezzel akar segíteni másokon. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek, és nem az, amit ő lát jónak. Hajlamos az uralkodásra, amit a környezete nem könnyen visel. Sugározza magából az önbizalmat, sokszor fordulnak hozzá. Nehezen viseli a kudarcokat, ilyenkor szélsőségesen reagál. A legnagyobb veszélye a szenvedélyes akarata lehet, amely agresszívvá teheti. A siker hatására figyelmetlen lehet, és önzővé válhat.

Kornél becenevei

Kornél: Kori, Korika, Kornélka, Korni, Kornika, Kornis

Kornél rokon nevei

Kornél: Soma, Kornélia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: