Kornélia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kornélia névnek vagy hogy mikor van a Kornélia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kornélia névnap 2024-ben?

Kornélia: Március 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kornélia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 14 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Kornélia eredete, jelentése

A Kornél férfinév latin eredetijének női párja. Jelentése somfa, szarv.

Kornélia név elemzése

Küldetése a küzdelem a gyengékért, ez az út a sikerekig. Számára minden élethelyzet feladat. Ez gyakran makaccsá és akaratossá teszi. A világ támasza lehet, minden adottságát ehhez kapta. Feladata környezetének, barátainak segítése és támogatása.Nagyon erős az önérvényesítése, azonban így elveszítheti nőiességét. Gyakran olyan kemény, hogy “megijednek” tőle a férfiak. Rendkívül meggyőző és határozott tud lenni. Képes bárhol sikert elérni, ha érzi a lehetőséget. Erejét a szorgalma és kitartása adja. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Nehezen nyílik meg, inkább a hűség az erénye, mint az érzelmi megközelítés. Az erénye a fanatizmusa, de ez a legnagyobb veszély számára, mert emiatt nem veszi észre, ha szélsőségessé válik. Mindenkit uralni akar maga körül, ami elgyengítheti társát. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával. Problémáját a hajlíthatatlansága és a magánya hozhatja.

Kornélia becenevei

Kornélia: Eli, Elike, Ella, Kornélka, Korni, Lia, Liácska, Neci, Nelli, Nellike

Kornélia rokon nevei

Kornélia: Kornél, Ella, Lia, Nélia, Nella, Nelli

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: