Ella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ella névnek vagy hogy mikor van az Ella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ella névnap 2024-ben?

Ella: Február 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ella névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Ella eredete, jelentése

Az -ella végű magyar női nevek (pl. Gabriella, Petronella) önállósult becézője, illetve számos német név önállósult rövidülése (Eleonora, Elisabeth, Elfriede, Erla, Helene stb.). Jelentése minden, mindenség.

Ella név elemzése

Feladata önmagát elfogadni anélkül, hogy a külvilágtól függjön. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni magával. Ebben az érzelmek és a család segíthet. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. A személyiségének másik oldala, hogy tele van szenvedéllyel és érzésekkel. Nagyon érzékeny és csak az érzelmi elkötelezettséget ismeri. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Ez lesz a párkapcsolatban is az alapvető probléma. Csak olyan társat fogad el, aki elfogadja az irányítását, akaratát, mégis olyan párra vágyik, aki “igazi férfi”.

Ella becenevei

Ella: Eli, Ellácska, Elli, Ellike, Ellus, Elluska, Luli

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: