Eleonóra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Eleonóra névnek vagy hogy mikor van az Eleonóra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Eleonóra névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Eleonóra eredete, jelentése

Az arab Ellinor névből származik, és került a spanyolon és a francián át az angolba, majd terjedt el egész Európában. Jelentése Isten az én világosságom.

Eleonóra név elemzése

Életének kulcsa a külvilág előtt sikeresnek lenni. Ez vagy a karrieren keresztül, vagy a párkapcsolaton keresztül valósulhat meg. Igényt tart rá, hogy tiszteljék és felnézzenek rá. Ez hozza számára az elismerést, az önbizalmat. Tele van erővel, energiával. Ezt azért kapta, hogy képes legyen a környezetéért küzdeni. Ha ezt nem teszi, könnyen kerülhet olyan élethelyzetbe, ahol ő szorul másokra. Éreznie kell hatalmát, hogy nélküle nem működnek a dolgok. Párkapcsolatában is az elkötelezettség lesz a jellemző. Nagyon tud szeretni, ezért nem tud leválni. Számára a felelősség az első, ezt soha nem teszi le. Nehezen viseli a korlátokat, mindig irányítani akar. Gyakran ingerült és türelmetlen, ezért a kiteljesedése és sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Sorsának buktatója lehet, hogy nagyon makacs, és ez minden energiáját felemésztheti.

Eleonóra becenevei

Eleonóra: Eli, Lenci, Lóri, Nóra, Nórácska, Nóri

Eleonóra rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: