Eleonóra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Eleonóra névnek vagy hogy mikor van az Eleonóra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Eleonóra névnap 2024-ben?

Eleonóra: Február 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Eleonóra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 24 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.1.

Eleonóra eredete, jelentése

Az arab Ellinor névből származik, és került a spanyolon és a francián át az angolba, majd terjedt el egész Európában. Jelentése Isten az én világosságom.

Eleonóra név elemzése

Életének kulcsa a külvilág előtt sikeresnek lenni. Ez vagy a karrieren keresztül, vagy a párkapcsolaton keresztül valósulhat meg. Igényt tart rá, hogy tiszteljék és felnézzenek rá. Ez hozza számára az elismerést, az önbizalmat. Tele van erővel, energiával. Ezt azért kapta, hogy képes legyen a környezetéért küzdeni. Ha ezt nem teszi, könnyen kerülhet olyan élethelyzetbe, ahol ő szorul másokra. Éreznie kell hatalmát, hogy nélküle nem működnek a dolgok. Párkapcsolatában is az elkötelezettség lesz a jellemző. Nagyon tud szeretni, ezért nem tud leválni. Számára a felelősség az első, ezt soha nem teszi le. Nehezen viseli a korlátokat, mindig irányítani akar. Gyakran ingerült és türelmetlen, ezért a kiteljesedése és sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Sorsának buktatója lehet, hogy nagyon makacs, és ez minden energiáját felemésztheti.

Eleonóra becenevei

Eleonóra: Eli, Lenci, Lóri, Nóra, Nórácska, Nóri

Eleonóra rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: