Nelli névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Nelli névnek vagy hogy mikor van a Nelli névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Nelli névnap 2024-ben?

Nelli: Március 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Nelli névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 132 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Nelli eredete, jelentése

Magyarországon a Kornélia becézője, ami önállósult név lett. Jelentése a Kornéliának ismert: somfa, szarv.

Nelli név elemzése

A Kornélia jellemzése: Feladata a küzdelem a gyengékért, ez az út a sikerekig. Számára minden élethelyzet feladat. Ez gyakran makaccsá és akaratossá teszi. A világ támasza lehet, minden adottságát ehhez kapta. Feladata környezetének, barátainak segítése és támogatása. Nagyon erős az önérvényesítési ösztöne, azonban így elveszítheti nőiességét. Gyakran olyan kemény, hogy “megijednek” tőle a férfiak. Rendkívül meggyőző és határozott tud lenni. Képes bárhol sikert elérni, ha érzi a lehetőséget. Erejét a szorgalma és kitartása adja. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Nehezen nyílik meg, inkább a hűség az erénye, mint az érzelmi megközelítés. Az erénye a fanatizmusa, de ez a legnagyobb veszély számára, mert emiatt nem veszi észre, ha szélsőségessé válik. Mindenkit uralni akar maga körül, ami elgyengítheti társát. A jó választás számára az olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával. Problémáját a hajlíthatatlansága és a magánya hozhatja.

Nelli becenevei

Nelli: Neci, Nellike

Nelli rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: